bene van eeghem blog

Corona Callboys

Geachte minister De Block,
Beste Maggie,

Na ruim zes weken in lockdown en veel op mijn tanden bijten, neem ik contact met u op. Ik vermijd in dit schrijven de termen ‘hoogdringend’ en ‘acuut’, omdat ik besef dat u en uw collega’s de voorbije tijd alleen maar zaken van staatsbelang hebben behandeld. Toch hoop ik dat u aanvoelt dat ook deze noodkreet ter harte moet worden genomen.

Mijn verzoek betreft de positie van mezelve en duizenden lotgenoten: de singles. Tijdens deze coronacrisis zijn we al geregeld ter sprake gekomen. We hebben het niet makkelijk. De single ontbeert immers veel van wat koppels te beurt valt. Wat het zwaarst weegt, is dat we elke dag beginnen en eindigen zonder het gezelschap, de warme woorden en à la limite de stevige beurt van een lief. Ook al zegt de halve wereld dat ‘alleen leven’ niet ‘eenzaam’ hoeft te zijn: het is huilen met de pet op, telkens we naar ons bed kijken. Zelfs al nemen we er een vergrootglas of een verstraler bij: er ligt nooit iemand die ons op de delicatessen der paring trakteert of ons alle hoeken van de kamer laat zien.

Voor vleselijk genot zijn we dus op onszelf aangewezen. Die selfservice wil op den duur wat eentonig worden, beste minister, zeker nu we noodgedwongen en maximaal tussen vier muren moeten leven. Toogklap en terrasbezoeken hebben we al uit ons collectief geheugen geschrapt. Vogelen met een grote V wordt bovendien onmogelijker dan ooit. Het maakt de opwindingscurve van de single intussen flatter dan flat.

Experts erkennen de impact van dit probleem al langer. We weten allemaal dat goesting niet besmettelijk is, maar ter ere van het algemeen welzijn wel ‘erkend en beantwoord’ moet worden. Daarom klop ik bij u aan.

Ik had via de FOD Volksgezondheid graag sito presto een projectsubsidie ontvangen voor alleen levende vrouwen die in deze tijd seksueel aan hun trekken willen komen. Het moet 100% veilig gebeuren, met een door uw departement geverifieerde en kwalitatieve escortservice. Ik heb dit project de werktitel CORONA CALLBOYS gegeven.

De geraamde projectsubsidie voor CORONA CALLBOYS bedraagt heden 60.000 € (meer mag ook) en zou worden verdeeld over deze posten:

– online screeningsgesprekken met kandidaat-callboys (5.000 €)
– uitverkorenen laten testen op COVID-19 en andere courante SOA’s (1.500 €)
– opmaak website met aanbod van het moment + klantenmodule (15.000 €)
– een promocampagne via sociale media, radio en TV (20.000 €)
– verdelen van voorbehoedsmiddelen, mondmaskers en latex handschoenen bij klanten (2.500 €)
– back office, matchen van vraag en aanbod, meting klantentevredenheid (5.000 €)

De begroting komt heden uit op € 49.000. Het restbedrag van € 11.00 parkeren we als reserve, om bij onverhoopt succes het project breder uit te rollen. We kunnen in dat geval meer op maat werken, netto-inkomsten van de vrager en de aanbieder matchen, vervoer organiseren en ‘speciale verlangens’ logistiek ondersteunen. In elk geval staat CORONA CALLBOYS garant voor kwalitatieve intieme dienstverlening in tijden van nood. Ook die zorg is essentiëler dan ooit.

Geachte minister, ik kan begrijpen dat dit verzoek u enigszins van uw sokken blaast. Aangezien ellendige berichten over besmettingen, ziekenhuisopnames en trieste overlijdens al weken het nieuws beheersen, is dit een ommezwaai van formaat. Bovendien zal niet elke burger in dit land opgezet zijn met een project dat seks promoot van overheidswege. Maar iets zegt me dat u een barmhartig en begrijpend mens bent en het verhaal mee vorm wil geven.

Ik consulteerde in de vlucht uw website, maar een officieel aanvraagformulier voor brede sociale en fysieke dienstverlening heb ik vooralsnog niet gevonden. Mocht dat op uw ministerie beschikbaar zijn, dan maak ik er graag gebruik van om de aanvraag voor CORONA CALLBOYS conform in te dienen. Als het volgens u volstaat om via WhatsApp, FaceTime of Zoom bilateraal overleg te plegen op basis van deze brief en zo de boel in gang te steken: dat kan ook. U vindt mijn contactgegevens via de geijkte sociale media.

Beste mevrouw De Block, ik kijk reikhalzend en volledig ontsmet uit naar uw reactie op dit geëngageerde verzoek. Als we via CORONA CALLBOYS het gegeven ‘vrij(en)heid, blijheid’ des singles deel kunnen maken, dan zal het u bij een volgende verkiezing geen windeieren leggen. Immers: wie in crisistijden aangeboden krijgt een goede beurt, die achteraf volgaarne het bolletje naast Maggies naam kleurt.

Intussen verblijf ik, vanop anderhalve meter en met faceshield,

Hoogachtend,

Benedikte VAN EEGHEM

(illustratie: © Charel Cambré)

18 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. ks quik schreef:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 34474 additional Information to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 93757 more Information on that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 8. sciences diyyala schreef:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 9. japanese mix schreef:

  japanese mix

  japanese mix

 10. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 11. superkaya88 schreef:

  … [Trackback]

  […] Here you will find 5620 additional Info on that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 12. relaxing music schreef:

  relaxing music

  relaxing music

 13. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 14. … [Trackback]

  […] Here you can find 22571 additional Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 15. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 16. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 17. … [Trackback]

  […] Here you will find 21159 more Info on that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

 18. p365 gun schreef:

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: benevaneeghem.be/corona-callboys/ […]

Reacties zijn gesloten.