bene van eeghem blog

Privacybeleid

1. Inleiding

Voor de dienstverlening op benevaneeghem.be verwerken we een aantal van uw persoonsgegevens. We doen dit volgens de geldende regelgeving en  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). Hieronder vindt u bijkomende info over deze aanpak.

2. Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is Benedikte Van Eeghem, eigenaar van deze blog.

Met vragen over de bescherming van uw persoonsgegevens kunt u terecht op bene.ve[@]telenet.be

3. Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

  • naam
  • e-mail

4. Rechtsgrond & doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens

4.1 Algemeen

Wij verwerken deze persoonsgegevens in samenwerking en louter voor dienstverlening. Zo voldoen de eigenaar en ontwikkelaar van de site aan de wettelijke verplichtingen en behartigen we uw en onze belangen.

4.2 Nieuwsbrieven

U geeft ons de toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken voor het verzenden van een eventuele nieuwsbrief, of om diensten van partnerbedrijven te promoten. U kunt op elk ogenblik deze toestemming intrekken.

4.3 Cookies

Onze website gebruikt cookies en andere technologieën om uw persoonlijke voorkeuren te registreren. Zo verbeteren we bij elk bezoek uw gebruikerservaring en kunnen we de website voortdurend bijwerken.

Hieronder vindt u een overzicht van de gebruikte niet-functionele cookies:

NAAM DOMEIN INHOUD EN DOEL GELDIGHEID
_ga .benevaneeghem Google Analytics Tracking cookie 2 jaar
_gat .benevaneeghem Google Analytics Tracking cookie 1 minuut
_gid .benevaneeghem Google Analytics Tracking cookie 24 uur

Via uw webbrowser kunt u op elk ogenblik uw cookie-instellingen wijzigen, blokkeren en/of aanwezige cookies verwijderen. Kies ‘Opties’ of ‘Voorkeuren’ in het menu van uw webbrowser.

5. Ontvanger van gegevens

Wij zullen persoonsgegevens niet meedelen of overdragen aan derden, andere landen of internationale organisaties, tenzij u daar uitdrukkelijk om vraagt.

Uw persoonsgegevens kunnen wel worden genoteerd door derden waarop wij een beroep doen, zoals IT-consultants, cloud services of andere dienstverleners. Zij helpen ons bij het beheer deze website, informatiesystemen en onze onderneming in het algemeen. Het uitwisselen van gegevens gebeurt conform de privacy en in overeenstemming met geldende regelgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In uitzonderlijke gevallen kunnen wij persoonsgegevens overmaken aan elke wettelijk bevoegde overheid, op verzoek of op eigen initiatief. Dit gebeurt alleen als dit nodig is om aan specifieke regelgeving te voldoen, of om onze rechten en/of die van onze klanten te verdedigen of beschermen.

6. Veiligheidsmaatregelen

Om niet-gewenste toegang tot verzamelde persoonsgegevens zoveel mogelijk te beletten, hebben wij gepaste procedures voor veiligheid en organisatie opgesteld. We passen ze telkens toe bij het verzamelen en bewaren van de gegevens. De procedures gelden ook voor alle verwerkers waar het kantoor een beroep op doet.

7. Bewaringstermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens gedurende een termijn van één jaar na het eventuele einde van onze samenwerking. De bewaringstermijn van de persoonsgegevens die de cookies op onze website verzamelen, vindt u hogervermeld terug.

8. Toegang, rectificatie, vergetelheid, gegevensoverdraagbaarheid, bezwaar, niet-profilering en kennisgeving veiligheidsgebreken

U beschikt onder bepaalde voorwaarden over een recht van inzage, rectificatie, vergetelheid, gegevensoverdraagbaarheid, bezwaar, niet-profilering en kennisgeving van datalekken. Dit gebeurt volgens de voorwaarden en modaliteiten van de geldende regelgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Voor vragen over de toepassing van deze rechten kan u contact met ons opnemen via het hoger vermelde e-mailadres.

9. Klachten

Over de verwerking van de persoonsgegevens door ons kantoor kan U, indien nodig, klacht indienen bij:

Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
commission@privacycommission.be
https://www.privacycommission.be

10. Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan op elk moment worden aangepast. Wij adviseren u om de meest recente versie op de website te raadplegen.